Van Keirsbulck vindt onderdak bij continentale ploeg van Alpecin-Fenix

  Guillaume Van Keirsbulck zit niet langer zonder ploeg. De 30-jarige renner heeft een contract ondertekend bij het ontwikkelingsteam van Alpecin-Fenix. "Ik ben de broers Roodhooft heel dankbaar", zegt een gemotiveerde Keirsbulck.

  Guillaume Van Keirsbulck was op zoek naar een nieuw team nadat CCC er eind vorig jaar een punt achtergezet had. Dat hij een plekje zou krijgen bij de continentale ploeg van Alpecin-Fenix circuleerde al een poosje, maar nu heeft de ploeg zijn komst officieel bevestigd.

   

  "Het zijn geen leuke maanden geweest", zegt Van Keirsbulck over de voorbije periode. "Mijn plan was om wat kermiskoersen te rijden en zo proberen opnieuw een plaatsje te veroveren in het profpeloton. Dat is nu gelukkig niet meer nodig."

   

  "Het was moeilijk en ik heb me gerealiseerd hoeveel ik van koersen hou. Ik had niet verwacht dat ik ooit in deze situatie zou zitten. Ik ben de broers Roodhooft heel dankbaar. Ik wil hard werken en bewijzen dat ik ik het waard ben om profrenner te zijn. Ik ben enorm gemotiveerd."