VIDEO: Safety First? Maleisische renner houdt alvast zijn mondmasker op

  Muhammad Nur Aiman Bin Rosli met zijn mondmasker in het peloton.

  Mark Cavendish was vandaag niet de enige die zich in de kijker reed in de Ronde van Turkije. De Maleisische tijdritkampioen Muhammad Nur Aiman Bin Rosli stal ook even de show. Niet met een 2e overwinning op rij, wel met zijn mondmasker en handschoenen.

  Nog 50 kilometer te gaan in de 3e rit in de Ronde van Turkijke. De camera van Eurosport gaat even piepen in het peloton. 

   

  Cavendish, Philipsen, Jakobsen en Greipel passeren de revue. Toch zijn zij niet de enigen die in het oog springen, ook de nobele onbekende Muhammad Nur Aiman Bin Rosli van Team Sapura Cycling kaapt heel even de aandacht weg met zijn mondmasker.

   

  De Maleisische tijdritkampioen wil zich op die manier beschermen tegen het coronavirus en zal de volledige achtdaagse met een mondmasker afwerken.

   

  Ook opvallend: na de koude van de voorbije dagen waren de temperaturen vandaag aangenamer in Turkije. De renners gingen gekleed in korte broek en korte mouwen. Enkel Rosli had andere plannen ... Hij hield zijn dikke handschoenen gewoon aan.

  Bekijk de beelden hier: