Speler en medewerker Waasland-Beveren testen positief op coronavirus

  Een speler en een medewerker van Waasland-Beveren hebben vorige week positief getest op het coronavirus. Bij de laatste testsessie van maandag kwamen geen bijkomende positieve gevallen aan het licht. De club maakte niet bekend om welke speler het gaat.

  "Afgelopen week testte één medewerker van Waasland-Beveren positief op het coronavirus", schrijft de club op zijn website. "De medewerker ging meteen in quarantaine. De sportieve leiding besliste nadien om zaterdag voor de wedstrijd (2-0 nederlaag tegen Cercle Brugge) een hertesting in te plannen."

   

  Zondagochtend raakte bekend dat uit die tweede test ook een positief geval was gekomen onder de spelers. Dat nieuws werd bevestigd door nog een test op maandag. 

   

  Alle andere spelers en de staf testen negatief.  raakte bekend dat uit die tweede test ook één speler positief testte. 

   

  In oktober werd Waasland-Beveren getroffen door een golf coronabesmettingen. De duels met Charleroi en KV Oostende moesten toen uitgesteld worden.