Zet deze data in je kalender: de matchen van de Belgian Cats in Tokio

  Het programma van de Belgian Cats in de groepsfase van de Olympische Spelen.

  De Belgian Cats kennen hun schema voor de groepsfase van de Olympische Spelen in Tokio. Voor de wedstrijd tegen Puerto Rico zullen de Belgische fans hun wekker moeten zetten.

  Iets meer dan een jaar geleden konden de Belgische basketbalvrouwen de kwalificatie voor de Olympische Spelen afdwingen in Oostende. Vorige maand werden ze bij de loting gekoppeld aan Australië, Puerto Rico en China.

   

  Nu is ook het speelschema van de groepsfase bekend: de Belgian Cats openen hun toernooi op 27 juli tegen Australië om 10.20 u Belgische tijd. 

   

  Op vrijdag 30 juli zullen de Belgische fans een deel van hun nachtrust moeten opofferen om de match tegen Puerto Rico te volgen vanaf 3 u. De cruciale wedstrijd tegen China werkt België af op maandag 2 augustus om 10.20 u.

   

  Alle wedstrijden van de Belgian Cats op de Olympische Spelen kunt u natuurlijk live bekijken en volgen bij Sporza.

  Belgian Cats op de Olympische Spelen
  dinsdag 27/07 Australië België 10.20 u  Belgische tijd
  vrijdag 30/07 België Puerto Rico 3 u Belgische tijd
  maandag 2/08 China België 10.20u Belgische tijd

  De kwartfinales van het basketbaltoernooi voor vrouwen vinden plaats op woensdag 4 augustus, de halve finales volgen op vrijdag 6 augustus. De finale staat op de laatste dag van de Spelen op het programma: zondag 8 augustus, de wedstrijd voor het brons wordt al op zaterdag 7 augustus afgewerkt.