Prijzenpot Sporza Wielermanager: een onderhoud bij Shimano en veel meer

  Met Sporza Wielermanager kan u na elke koers in de prijzen vallen. Na Luik-Bastenaken-Luik worden de cadeautjes van Shimano verdeeld, na elke koers ligt er iets van Bioracer of 6D Nutition op het schap. Veel succes!

  1. Een onderhoudsbeurt bij Shimano Service Center voor de top 5

  Staat u aan het einde van het spel in de top 5? Dan heeft u een onderhoudsbeurt bij een Shimano Service Center gewonnen ter waarde van 100 euro.

   

  Er is sowieso een Shimano Service Center dicht in je buurt: https://www.shimanoservicecenter.com/belgium/nl

  2. Na elke koers: een wielertruitje van Sporza

  Elke week opnieuw maakt u kans op een wielertruitje van Sporza. De winnaar is diegene die helemaal bovenaan staat in de uitslag van de dag. 

   

  https://bioracer.myshopify.com/collections/sporza

   

  Een Factory Tour en een bikefitting voor de eindwinnaar

  Voor de eindwinnaar van Sporza Wielermanager hebben we iets speciaals. Hij of zij geniet van een Bioracer Factory Tour en krijgt een Bioracer/Sporza custom kledingpakket.  Daarnaast geniet de eindwinnaar van een Bioracer Motion Bike Fit & BR Insoles inlegzooltjes en een rit met bevoorrading en bezoek bij Café Coureur.

  3. Na elke koers: een sportvoedingspakket

  Een sportvoedingspakket van 6D Sports Nutrition is een product van de Bakala Academy en levert onder anderen sportvoeding aan Deceuninck - Quick-Step, Antwerp, Genk, PSV, Team Belgium en de Borlées. 

   

  https://6dsportsnutrition.com/en/