VIDEO: Nederlandse snowboardster scheurt achter een buggy over F1-circuit

    Melissa Peperkamp in actie op het circuit van Zandvoort.

    De Nederlandse snowboardster Melissa Peperkamp heeft zich deze week eens helemaal mogen uitleven. Niet in de bergen, wel in eigen land. Achter een buggy maakte ze het F1-circuit van Zandvoort onveilig. "Het was zó gaaf", straalde ze na afloop.

    Het circuit van Zandvoort is over een aantal maanden het decor voor de Formule 1, maar nu de omloop bedekt is met een sneeuwtapijt kon ook snowboardster Melissa Peperkamp zich helemaal laten gaan.

     

    Achter een buggy, bestuurd door voormalig F1-rijder Robert Doornbos, scheurde de 16-jarige Nederlandse over het circuit. "Echt een adrenalinekick, het was super gaaf om dit mee te maken", was Peperkamp dolenthousiast.