Sonck zag Messi weer schitteren: "555 miljoen, eigenlijk is dat nog te weinig"

  Messi

  Pas toen Lionel Messi inviel, begon Barcelona te draaien.

  Lionel Messi lijkt aan zijn laatste maanden bij Barcelona bezig, ook al bewees hij tegen Betis weer dat hij eigenlijk onmisbaar is. "Als iets goed is, moet je het houden", vindt Wesley Sonck.

  Wesley Sonck koos voor zijn Moment van de Week in Extra Time een nieuwe demonstratie van Lionel Messi bij Barcelona. Als invaller dan, want zonder hem draaide het bij de Catalanen voor geen meter.

   

  "Vorige week hadden jullie het hier over zijn salaris van 555 miljoen euro. Maar na zondag zeg ik: dat is te weinig. Hij is onderbetaald, want zonder Messi is Barcelona Barcelona niet meer."

   

  "Ik zeg het natuurlijk wat om te lachen, maar deze man is zo speciaal dat hij eigenlijk onbetaalbaar is."

   

  "Karl-Heinz Rummenigge, toch geen nobody (hij is voorzitter van Bayern), zegt dat we naar een salary cap moeten evolueren", voegt Filip Joos toe. "Enkel met zo'n systeem (waarbij alle clubs een loonplafond hebben) gaan we misschien weer naar een meer evenwichtiger competitie."

  "Barcelona zonder Messi? Wen dan maar aan traag voetbal"

  Voor de mensen die zeggen dat Messi de ontwikkeling bij Barcelona tegenhoudt, heeft Sonck ook nog een boodschap: "Dat zal dan wel wennen worden, want de eerste 56 minuten speelden ze zonder hem. Resultaat: 0 keer op doel geschoten en traag handbalachtig voetbal."

   

  "Messi zorgt voor alle openingen. Je beseft pas wat je mist als hij niet meedoet. Als iets goed is, hou het dan."

  Bekijk het fragment uit Extra Time