Torino-spits blinkt uit in sportiviteit: weigert vrije trap bij 3-0-achterstand

    Belotti scoorde ook nog in die partij.

    Torino heeft op het veld van Atalanta gisteren een punt gepakt. Een goed resultaat voor de staartploeg want het haalde een 3-0-achterstand op. En de club maakte ook om een andere reden een uitstekende beurt: een sportieve actie van Belotti.

    Spits Belotti ging net na het halfuur neer net buiten de 16. De scheidsrechter had een fout van Atalanta-speler Romero gezien, maar dat klopte niet. Belotti toonde zijn sportiviteit en overtuigde de ref om zijn tegenstander geen kaart te geven. De vrije trap wou hij ook niet.

     

    Goed voor het karma van Belotti zou je denken. Maar hij miste niet veel later een strafschop. Gelukkig kon hij toch ook nog een goaltje meepikken en pakte zijn ploeg zelfs nog een punt.