VIDEO: Club-voorzitter Verhaeghe spreekt Olsa Brakel toe: "Chapeau!"

  Amateurclub Olsa Brakel heeft Club Brugge geen loer kunnen draaien in de Beker van België. De club uit de 2e amateurklasse kietelde de autoritaire leider wel af en toe en dat kon ook Bart Verhaeghe waarderen. De preses van Club trok na de match naar de kleedkamer van de bezoekers.

  Olsa Brakel charmeerde en dat deed ook Bart Verhaeghe met zijn visite aan de kleedkamer van de bezoekers.

   

  "Jullie kunnen geen wedstrijden spelen, maar jullie komen hier zo'n wedstrijd voetballen: chapeau! Dat verdient respect en dat heb je van mij en van de hele club", vertelde Verhaeghe aan de spelersgroep.

   

  "Jullie hebben fantastisch gespeeld. Geniet ervan. Ik hoop het allerbeste voor jullie, dat jullie volgend seizoen een heel goed seizoen kunnen maken. Want jullie kunnen voetballen! Chapeau."