Lamkel Zé straks weer populair? "Liet ons nooit in de steek op het veld"

  De voorbije dagen leek het alsof Didier Lamkel Zé zich onmogelijk gemaakt had bij de fans van Antwerp, maar wij konden aan de Bosuil vaststellen dat niet iedereen tegen hem gekant is. "Het kan rap keren."

  De supporters van Antwerp roerden zich de afgelopen weken uitdrukkelijk en probeerden zo het bestuur onder druk te zetten om nog van Lamkel Zé af te geraken. Nu de transfermarkt is gesloten, lijkt het duidelijk dat hij nog een tijdje bij Antwerp blijft. Maar niet iedereen is daar rouwig om.

   

  "Het is de beste beslissing die de club kon nemen", zegt supporter Jacky Van Put. "Je hebt geen betere, dus dan moet je hem ook niet vervangen. Die fratsen moet je er dan maar bijpakken."

   

  "Heel België weet nu al wat voor stomme dingen hij doet, maar op het veld heeft hij de ploeg nog nooit in de steek gelaten. Dat telt voor ons. Als je meedoet, pak je punten. Je wint ook de beker dankzij hem."

  We hebben geen betere op dit moment. Die fratsen moet je er dan maar bijpakken.

  Antwerp-fan Jacky

  "Meeste supporters hebben hem er liever bij"

  Jacky is naar eigen zeggen niet de enige supporter van Antwerp die Lamkel Zé nog steunt. "De meeste supporters hebben hem er liever bij. Ik hoop dan ook dat er geen acties komen. Als je kijkt naar het klassement, dan besef je dat we hem nodig hebben."

   

  "Die steun zal opnieuw opgebouwd moeten worden. Het is misschien ook niet helemaal in zijn voordeel dat er geen fans in het stadion toegelaten zijn. Als ze hem elke week zouden zien scoren, zou alles misschien sneller vergeten raken."

   

  "Het kan snel keren", denkt Jacky. "Misschien heeft hij wel de klik gemaakt met Frank Vercauteren? Als iedereen zijn gezond verstand gebruikt, zie ik het goedkomen."

  "Lamkel Zé, wij geloven in jou", staat er op een spandoek van deze Antwerp-supporters te lezen. "Blij dat je terug bent. Je bent op dreef! Blijf alstublieft."