Dominique Baeyens zwaait binnenkort af als directeur van de topsportschool

  Dominique Baeyens.

  Dominique Baeyens houdt het eind juni voor bekeken als Technisch Directeur van de topsportschool volleybal. Hij zal de fakkel doorgeven aan twee vertrouwde gezichten binnen de werking van de federatie.

  Baeyens zal aan het einde van het schooljaar 9 jaar aan het hoofd gestaan hebben van de topsportschool. Dan is hij 65 en draagt hij zijn functie over.

   

  Kris Eyckmans zal de 2e en 3e graad van de topsportschool in Vilvoorde coördineren, Kris Vansnick zal de 1e graad in Leuven voor zijn rekening nemen. 

   

  Eyckmans en Vansnick zullen de komende maanden begeleid worden door Baeyens zelf. 

   

  Beide heren zijn al jaren actief in de nationale selecties en op het hoogste Belgische niveau. Eyckmans is naast trainer van de jongens uit de 3e graad ook assistent-coach van de Red Dragons, hoofdcoach Young Red Dragons en hoofdcoach van BDO Haasrode Leuven. 

   

  Vansnick kennen we al jaren als assistent-coach bij de Yellow Tigers, hoofd detectiewerking van Topsportschool volleybal en als hoofdcoach bij Asterix Avo Beveren.

   

  Gert Vande Broek zal als Sportief Directeur de 2 technisch directeurs aansturen en ondersteunen, met het accent op "coach the coach". Die rol neemt hij over van Baeyens.

   

  Dominique Baeyens zal nog niet volledig van het toneel verdwijnen. Hij blijft
  verantwoordelijk voor het belofteproject "Grow4Gold Paris 2024" en zal blijven zetelen in de topsportcommissie volleybal.