Klasse, Wout van Aert gaat Mathieu van der Poel meteen feliciteren

Een uitgeputte Mathieu van der Poel krijgt een schouderklopje van Wout van Aert.

Ze zijn mekaars concurrenten, maar het respect tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel is groot. Meteen na een slopende topcross in Namen krijgt winnaar Van der Poel een schouderklopje van nummer 2 Van Aert.

Twee maanden na de sensationele finale in de Ronde van Vlaanderen hebben Wout van Aert en Mathieu van der Poel mekaar opnieuw tot het uiterste gedreven. Op de Citadel van Namen moest Van der Poel erg diep gaan om zijn belager af te houden.

 

Meteen na de finish zette de winnaar zich neer om te bekomen van de zware inspanning. Wout van Aert kwam snel langs om hem een schouderklopje te geven. "Proficiat", zei hij erbij.

IN BEELD: Het schouderklopje van Wout van Aert voor Mathieu van der Poel

Zoals in de Ronde van Vlaanderen

Het is een beeld dat we onlangs nog gezien hebben. Meteen na de Ronde van Vlaanderen omhelzen de twee tenoren mekaar. Op dat moment weten ze nog niet wie de millimetersprint gewonnen heeft. Uiteindelijk wordt Mathieu van der Poel uitgeroepen tot laureaat.