Ga naar de inhoud

Drama voor Yari Verschaeren? Mogelijk een zware enkelblessure

Yari Verschaeren moet de pijn verbijten.

Drama voor Yari Verschaeren? De 19-jarige middenvelder van Anderlecht kwam tijdens de match tegen Racing Genk slecht neer. Mogelijk heeft hij een zware enkelblessure opgelopen en is hij lang out. Verschaeren ging geëmotioneerd op een draagberrie van het veld. 

Minuut 36 in Anderlecht - Racing Genk. Yari Verschaeren komt slecht neer op zijn linkervoet en blijft liggen. Hij verbijt de pijn en wordt op het terrein verzorgd, maar voortspelen lukt niet meer. 

 

De jonge Verschaeren moet uiteindelijk het veld verlaten op een draagberrie. Zijn gezichtsuitdrukkingen verraden veel: Verschaeren lijkt out te zijn met een nieuwe enkelblessure.

 

Bij rechtenhouder Eleven gaf Hannes Delcroix (Anderlecht) tijdens de rust wat meer uitleg. "Yari vertelde me dat het niet goed voelde. Hij had vooral pijn aan de enkel, maar ook aan de knie."

 

In december vorig jaar liep de 19-jarige Rode Duivel ook al een zware enkelblessure op. In de Clasico bij Standard ging Verschaeren toen door de rechterenkel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.