Volleybalclubs Borgworm en Menen moeten in quarantaine

  Het coronavirus heeft flink toegeslagen in de 1e klasse van het volleybal. Zowel Borgworm als Menen zit in quarantaine na enkele positieve coronagevallen.

  "We volgen de protocollen van Sciensano en de Liga. Heel het team wordt in quarantaine geplaatst", laat Borgworm woensdag weten.

   

  Door de coronaproblemen bij Borgworm kan de club vanavond niet in actie komen tegen Haasrode-Leuven. Ook de competitiematch van komende zaterdag tegen Maaseik wordt uitgesteld.

   

  Hetzelfde liedje bij Menen, waar verschillende spelers dinsdag positief testten op het coronavirus. "Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijkt het coronavirus eens te meer een ontzettend hardnekkige tegenstander te zijn", klinkt het bij Menen, dat komend weekend uiteraard niet zal spelen tegen Roeselare.

   

  "We kunnen alleen maar hopen dat de besmette spelers vlot herstellen en dat we na de gedwongen quarantaine weer kunnen aanknopen met trainingen en wedstrijden."

   

  Vorige week ging ook het volledige team van Gent al in quarantaine. Met 3 getroffen clubs komt de volleybalcompetitie zo stilaan op losse schroeven te staan.