Wat. Een. Slag! Golfer Jon Rahm slaat fenomenale hole-in-one over het water

  Rahm is (terecht) dolgelukkig met zijn slag.

  Donderdag gaat met de Masters de laatste major in het golf van start. Tijdens een training heeft de Spanjaard Jon Rahm, de nummer 2 van de wereld, alvast een spectaculaire stoot uitgehaald: hij sloeg een hole-in-one over en zelfs op het water. Een van de beste shots ooit of een gelukje? De beelden zijn hoe dan ook de moeite.

  Bij trainingen voor de Masters in Augusta is het een traditie om de bal op hole 16 (par 3) over het water proberen te spelen. 

   

  Wat Jon Rahm -op de dag van zijn 26e verjaardag trouwens- doet, gaat nog een stapje verder. Zijn eerste slag raakt het water, gaat er als een platte steen overheen en belandt uiteindelijk netjes in de hole.

   

  Op Twitter noemen sommigen het alvast "het beste shot ooit" en "een van de bizarste dingen die je ooit in de sport zult zien".

  Wat. Een. Slag.

  De bal over het water keilen is een traditie op hole 16: