Coronavirus teistert ook Cercle Brugge: 6 spelers testen positief

  Cercle Brugge is goed aan het seizoen begonnen.

  Cercle Brugge heeft af te rekenen met een corona-uitbraak in de A-kern. Voor het weekend testte een speler positief en daar zijn nu nog eens 5 spelers en een lid uit de omkadering bijgekomen. De vereniging speelde gisteren niet omdat ook tegenstander Moeskroen te veel coronagevallen telt. 

  Gisteren kwam Cercle Brugge niet in actie omdat Moeskroen om uitstel had gevraagd en nu maakt groen-zwart zelf ook heel wat coronagevallen bekend. Vrijdag testte 1 speler al positief, maar na een extra test gisteren, blijken er nu nog 5 spelers en een lid uit de omkadering besmet.

   

  Cercle Brugge maakt geen namen bekend. "Alle personen stellen het goed, vertonen weinig tot geen symptomen en verblijven op dit moment in quarantaine", klinkt het.

   

  Begin volgende week wordt iedereen opnieuw getest. Volgend weekend moet Cercle Brugge op bezoek bij Charleroi.