Rangers zakt met vertrouwen af naar Standard na derbyzege tegen Celtic

  Rangers won de geladen derby tegen Celtic.

  Rangers heeft op de elfde speeldag in de Schotse Premiership de stadsderby op het veld van Celtic met 0-2 gewonnen. Komende week zakt de Schotse club af naar België voor het duel tegen Standard op de eerste speeldag van de groepsfase in de Europa League.

  In de Old Firm achter gesloten deuren tekende Connor Goldson voor beide doelpunten voor de club van coach Steven Gerrard.

   

  Celtic verscheen wel verzwakt aan de aftrap, nadat de afgelopen week meerdere spelers, onder wie Schots international Ryan Christie, in quarantaine moesten na risicocontacten met besmette personen.   

   

  In de stand telt Rangers nu een voorsprong van vier punten op eerste achtervolger Celtic, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft.

  Snuif de "Old Firm"-sfeer even op