Twee positieve coronagevallen bij Beerschot: "Niemand anders in quarantaine"

  Het Kiel.

  Twee leden van voetbalclub Beerschot hebben positief getest op het coronavirus. Het is niet duidelijk om wie het gaat: speler, trainer of medewerker? Beerschot volgt nu het opgestelde protocol van de Jupiler Pro League om verdere besmettingen te vermijden.

  "De twee besmette personen zijn meteen in quarantaine gegaan", schrijft de Antwerpse voetbalclub op zijn website. "Uit respect voor hen en hun privacy worden de namen en verdere details niet gegeven."

   

  "Alle andere medewerkers, trainers en spelers hebben negatief getest. Naast de twee nieuwe besmette personen is niemand in quarantaine."

   

  Beerschot speelt vanavond bij AA Gent om 16.00u. De promovendus is na 8 speeldagen voorlopig knap 3e in de tussenstand.