Oude bekende Albert Roca is de nieuwe fysiektrainer van Barcelona

  Albert Roca was ook al onder Frank Rijkaard fysiektrainer bij Barcelona.

  Kersvers Barcelona-trainer Ronald Koeman heeft zijn technische staf uitgebreid met de nieuwe fysiektrainer Albert Roca. De 57-jarige Spanjaard werkte tussen 2003 en 2008 ook al voor de Spaanse vicekampioen, toen onder Frank Rijkaard.

  Twaalf jaar na zijn vertrek keert Albert Roca terug naar de Catalaanse hoofdstad. De Spanjaard komt over van het Indische Hyderabad, waar hij sinds januari als hoofdtrainer aan de slag was.

   

  Eerder werd al bekend dat Koeman Alfred Schreuder en ex-Barcelona-speler Henrik Larsson als zijn assistenten meeneemt naar Camp Nou. De meeste aandacht bij de Catalanen gaat dezer dagen echter uit naar het mogelijke vertrek van sterspeler Lionel Messi.

   

  De Argentijn wil na het mislukte voorbije seizoen vertrekken en beroept zich op een clausule in zijn contract om dat gratis te kunnen doen. Barça houdt echter het been stijf en weigert voorlopig mee te werken.