Keisse: "Heb Remco gisteren gehoord via FaceTime, zijn gemoed is zwaar"

    Remco Evenepoel en Iljo Keisse.

    lljo Keisse rijdt mee in de Ronde van Wallonië, maar de ouderdomsdeken van Deceuninck-Quick Step is ook begaan met wat er in Italië met Remco Evenepoel gebeurt. Hij had gisteren al contact met de jonge wolf. "Dat zijn seizoen nu voorbij is, is pijnlijk."

    "Ik heb Remco gisteren al gehoord via FaceTime", vertelde Keisse voor de start van rit 1 in Wallonië. "Hij zat natuurlijk nog helemaal onder de medicatie voor de pijn. Zijn gemoed was zwaar."

     

    "Hij reed mee in de finale van een hele mooie koers en hij kon misschien winnen. Dan maakt die zware val een einde aan je seizoen. Dat is heel pijnlijk. Niet alleen voor hem, maar ook voor de hele ploeg, voor zijn familie, voor iedereen."