Fabinho krijgt inbrekers op bezoek tijdens titelviering Liverpool

  De inbrekers namen juwelen en een auto (die werd teruggevonden) mee.

  Er is ingebroken in het huis van de Braziliaanse middenvelder Fabinho. Fabinho vierde met Liverpool de titel en kreeg de kampioenentrofee overhandigd, maar op datzelfde moment kreeg de speler inbrekers over de vloer.

  De dieven stalen tussen woensdagmiddag en donderdagochtend juwelen en een auto (een Audi RS6) bij de 26-jarige Liverpool-speler. Dat meldde de BBC. Fabinho was op dat moment aanwezig op de kampioenenviering van Liverpool na de 5-3-zege tegen Chelsea.

   

  Een woordvoerder van de politie van Merseyside vertelde in een verklaring aan de Britse media dat de gestolen auto reeds was teruggevonden in Wigan.

   

  Ook Sadio Mané (Liverpool) kreeg een tijdje geleden te maken met een inbraak. De Senegalees werd beroofd terwijl hij in februari vorig jaar een Champions League-wedstrijd tegen Bayern München speelde.