Ga naar de inhoud

Mourinho verklapt 3 basisspelers voor tegen Manchester United

José Mourinho

Tottenham Hotspur kan vrijdag tegen Manchester United opnieuw rekenen op middenvelder Moussa Sissoko en aanvallers Son Heung-min en Harry Kane. En José Mourinho verklapte dat ze alledrie zullen starten.

Tottenham Hotspur speelt morgen na 3 maanden gedwongen coronapauze zijn eerste wedstrijd. Op de persconferentie voor de match tegen Manchester United gaf José Mourinho mee dat de herstelde Sissoko, Kane en Son in de basis zullen staan.

 

Het drietal was langdurig out, maar is opnieuw hersteld. Kane stond 6 maanden aan de kant door een dijbeenblessure en Son brak zijn arm in februari. Sissoko onderging in januari een knieoperatie. "Alle spelers die een ingreep hebben ondergaan, zijn hersteld en klaar om in actie te komen."

 

"Kane heeft extreem goed gewerkt. Hoelang hij het vol zal houden? Dat zien we wel in de wedstrijd. Over zijn vorm durf ik niets te zeggen. Harry heeft een half jaar niet gespeeld, maar hij is een geweldige professional." Het is nog afwachten of ook Rode Duivels Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zullen spelen.   

 

Dankzij de coronapauze van 100 dagen kan Tottenham opnieuw op volle kracht knokken voor de Europese plaatsen in de Premier League. Tottenham staat op de 8e plaats, met 7 punten minder dan nummer 4 Chelsea. De top-4 in Engeland plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk de persconferentie van José Mourinho