Steve Colpaert gaat "laatste grote uitdaging" aan bij Eendracht Aalst

  Steve Colpaert tekent een contract voor één seizoen in Aalst.

  Eendracht Aalst heeft met Steve Colpaert (33) bakken ervaring in huis gehaald. De centrale verdediger heeft meer dan 250 wedstrijden in de hoogste klasse in de benen, maar gaat nu zijn geluk beproeven in de tweede amateurklasse.

  Steve Colpaert kan mooie adelsbrieven voorleggen: vooral bij Zulte Waregem, maar ook bij Brussels en Antwerp was hij een vaste pion in de achterhoede. Maar vorig seizoen zat de verdediger vast in de B-kern in Antwerpen. Hij keert nu terug naar waar het bij de jeugd allemaal begon: Eendracht Aalst. "Mijn laatste grote uitdaging."

   

  "Ik ben zeer blij dat ik opnieuw een uitdaging heb in het voetbal. Dat het bij een traditieclub als Eendracht Aalst is, met haar fanatieke aanhang, maakt het des te mooier", zegt Colpaert. "Bovendien kan ik ook dicht bij huis voetballen, andere clubs hadden deze troeven niet."

   

  Colpaert gaat het voetbal nu combineren met zijn job als vrachtwagenchauffeur voor het transportbedrijf van zijn familie. "Omdat het ons eigen bedrijf is, kan ik mijn uren combineren met het voetbal."