Sunweb strikt "een van de grootste talenten van het peloton"

  Marco Brenner, rechts op de foto tijdens het WK tijdrijden in 2019.

  Sunweb heeft Marco Brenner in dienst genomen. De 17-jarige Duitser staat te boek als een van de grootste talenten van zijn generatie.

  Marco Brenner werd het afgelopen jaar Duits juniorenkampioen op de weg en in het tijdrijden.

   

  Hij maakt vanaf volgend jaar deel uit van de van origine Nederlandse ploeg. 

   

  Brenner viel in 2019 op met 20 overwinningen, waaronder de hoog aangeschreven Oberösterreich Juniorenrundfahrt. Op het WK eindigde hij als 3e in de individuele tijdrit voor junioren. Ook is hij in zijn categorie Duits kampioen veldrijden.   

   

  "Marco heeft tijdens onze testdagen enorme indruk gemaakt en bevestigde dat het afgelopen seizoen", zegt Rudi Kemna, hoofdcoach van Sunweb. "We zien in hem een van de grootste talenten in het peloton. We willen hem een uitgebalanceerd programma bieden om verder te groeien."

  Tweet: