Troy Deeney komt niet trainen: "Ik wil mijn zoon niet in gevaar brengen"

  Troy Deeney

  Troy Deeney, de kapitein van Premier League-club Watford, is niet van plan de trainingen bij zijn team snel te hervatten. Hij heeft schrik om zijn piepjonge zoon te besmetten met het nieuwe coronavirus. 

  Gisteren kwamen de 20 clubs uit de Premier League overeen om vanaf vandaag de trainingen te hervatten. De spelers en de staf moeten natuurlijk de regels van social distancing respecteren. Contacten zijn nog niet toegelaten.

   

  Troy Deeney ziet die trainingen op de club niet zitten. "We moeten deze week herbeginnen, maar ik heb gezegd dat ik niet kom trainen", vertelt de aanvoerder van Watford. "Het heeft ook niets te maken met geld, maar met gezondheid."

   

  "Mijn zoon is vijf maanden oud en kampt met ademhalingsproblemen. Ik heb geen zin om naar huis te komen en hem in gevaar te brengen", verklaarde de 31-jarige ploegmaat van Christian Kabasele in de podcast 'Talk The Talk'.   

  De hervatting van de trainingen is een eerste stap richting een mogelijke hervatting van de competitie. De Premier League hoopt in de loop van juni de eerste wedstrijden weer af te werken.