LIVE LIVE LIVE: Extra Time, Extra Time Koers én Alberto Contador

  Het wordt een goed gevulde avond in de Sporza-bioscoop.

  Sportliefhebbers worden vandaag op hun wenken bediend bij Sporza, want we vuren straks liefst 3 live-uitzendingen op u af. Wat? Wanneer? Waar? Wie? Hoe? Ontdek het hier.

  17u: Extra Time Koers

  Een dag na de onthulling van de wielerkalender is er stof genoeg om over de koers te praten. Moderator Ruben Van Gucht ontvangt om 17u gasten Tomas Van Den Spiegel, Patrick Lefevere en Serge Pauwels in een virtuele versie van uw favoriete wielertalkshow.

   

  Op uw televisie is de uitzending te zien op Canvas. U kunt ook terecht voor een livestream op onze website of in onze app.

  Extra Time Koers respecteert de coronamaatregelen.

  Extra Time Koers respecteert de coronamaatregelen.

  18.30u: Facebook Live met Alberto Contador

  Aansluitend op Extra Time Koers gaat Ruben Van Gucht nog eventjes door op Facebook. In onze dagelijkse Facebook Live lockdown sessies ontvangt hij vandaag Alberto Contador voor een virtuele babbel.

   

  Vanaf 18.30u kunt u op onze Facebook-pagina het gesprek met de Contador volgen en u mag de Spanjaard ook zelf vragen stellen. Mogelijk schotelt Ruben Van Gucht uw vraag wel voor aan de tweevoudige Tour-winnaar.

  21u: Extra Time

  Het belooft ook een drukke dag te worden in voetballand en dus is er vanavond ook nog een uitzending van Extra Time.

   

  De Veiligheidsraad zal vandaag een beslissing nemen over het vaderlandse voetbal. Ook Duitsland beslist vandaag over een eventuele heropstart van de Bundesliga. Daarnaast wordt er ook een beslissing verwacht van het Belgische Arbitragehof voor de Sport over de licentie van Moeskroen.

   

  Veel onderwerpen dus voor gastheer Frank Raes, die het gezelschap krijgt van Filip Joos, Peter Vandenbempt en Gert Verheyen. Extra Time is met livestream te bekijken op onze website en in onze app.

  Het programma van vandaag:

  elektronische programma gids

  vandaag

  sport/programmawedstrijdtvradiosite/app
  Olympische SpelenVan hier tot in Tokiotv:21u25radio: - site/app: -