meest recent
- 26/04Casse is gewaarschuwd: rivaal Grigalasjvili toont olympische vorm met 3e Europese titel
- 26/04Griek Eleftherios Petrounias verovert zijn 7e Europese titel aan de ringen
- 26/04Olympische vlam begint aan reis van Athene naar Parijs
- 26/04Lokeren-Temse en La Louvière hebben proflicentie beet en mogen naar Challenger Pro League
- 26/04Laatste kans gemist: Stef De Greef kan net geen olympisch ticket aan zijn floret rijgen
- 26/045 competities, 5 sprookjes? Deze revelaties met Belgen en oude bekenden mogen dromen van de Champions League
- 26/04Thibau Nys speelt leiderstrui kwijt aan Ayuso in Ronde van Romandië, McNulty wint tijdrit
- 26/04Zet vertrek van "hét meesterbrein" kaalslag in bij Red Bull? "Dan lijkt Ferrari betere plek voor Verstappen"
- 26/04Vlam vertrekt morgen naar Frankrijk
- 25/04Amoura glijdt veel te onbezonnen door op Wijndal en pakt domme gele kaart
- 25/04Bekijk de goals uit Antwerp - Union (0-3)
- 25/04Mooie peptalk van coach Blessin na de match
- 25/04Ruim verslag van match 4 in de volleybalfinale: Roeselare-Maaseik
- 25/04Het journaal 19u met o.a. winst voor Thibau Nys in de Ronde van Romandië
- 25/04Belgische turners grijpen naast EK-teamfinale
- 25/04Club Brugge blaast onherkenbaar Genk weg met 4-0
Waarom je vissen moet voederen: "Je gaat toch ook niet voor een lege frituur staan?"
Sinds gisteren kan er weer naar hartenlust gehengeld worden. Wedstrijden zijn nog niet toegelaten, maar dat deert de vissers niet. Met dobber, aas en schepnet in de aanslag zitten ze weer met z'n allen rond de plaatselijke vijvers.
Wij namen een kijkje in domein Blauwmolen in Holsbeek. Daar respecteerden ze netjes de afstandsregels met een buffer van ruim 10 meter tussen elke visser.
Thierry De Wilde is opgelucht dat hij weer kan gaan hengelen. "Ik kom hier 4 à 5 keer per week, we leven bijna aan de vijver", vertelt de voorzitter van de visclub. "Thuis moest ik verven van mijn vrouw", lacht hij.
In de Blauwmolen verwachten ze de komende weken veel hengelaars. Daarom heeft de club meer dan 3 ton vis bijgezet in de vijvers: vooral karper en giebel.
En om die te vangen, moet je de vissen voederen. Hengelaar Steve D'Herzele legt uit waarom: "Je gaat toch ook niet voor een lege frituur staan?"