Maaseik haalt international Jolan Cox terug uit Frankrijk

  Jolan Cox gaat opnieuw voor Maaseik spelen volgend seizoen. De 28-jarige Red Dragon beproefde na 2 titels op een rij met de Limburgers zijn geluk in Frankrijk, bij Nice, maar dat werd geen succes.

  Door de coronacrisis is de volleybalcompetitie dit seizoen vroegtijdig stilgelegd, maar Maaseik maakt nu al werk van zijn ploeg voor volgend seizoen, in de hoop eeuwige rivaal Roeselare weer het vuur aan de schenen te kunnen leggen.

   

  Op de opposite-positie heeft het zich nu al versterkt met Jolan Cox, die samen met collega-international Lou Kindt voor brokken moet zorgen. "Met Lou en Jolan hebben we 2 klasbakken voor de opposite. Geen overbodige luxe als je op alle fronten wil presteren."

   

  "De twee Red Dragons zijn op zoek naar revanche na een rotseizoen: coming man Lou door blessures en Jolan wil in zijn beste jaren wel iets anders dan een laatste plaats. Beiden zullen elkaar naar een absoluut topniveau opjagen!", klinkt het in het persbericht van Maaseik.