Caldas blijft dan toch nog even bondscoach Nederlandse hockeyploeg

  Max Caldas.

  Het uitstel van de Olympische Spelen gooit ook de carrièreplanning van Max Caldas, de bondscoach van de Nederlandse hockeyploeg, om. Hij zou stoppen na Tokio 2020, maar zijn contract wordt nu verlengd tot na de nieuwe datum van de Spelen. "Wanneer dat ook is."

  Max Caldas werkt al tien jaar voor de Nederlandse hockeybond. Hij was eerst bondscoach van de vrouwen en daarna de mannen. De Argentijn had eind februari aangekondigd komende zomer na de Olympische Spelen te stoppen. Hij wilde graag een nieuwe uitdaging. 

   

  Omdat de Olympische Spelen uiterlijk in de zomer van volgend jaar worden gehouden, zijn de bond en Caldas overeengekomen zijn contract toch te verlengen tot en met de Olympische Spelen van Tokio, wanneer die dan ook worden gehouden.

   

  Op de Spelen is België-Nederland de openingswedstrijd in groep B van de mannencompetitie.