Balotelli neemt het op zijn pantoffels op tegen Pirlo en Cannavaro

  Zal Balotelli zich op FIFA 2020 wel gedeisd houden?

  Op de heropstart van de Serie A is het nog even wachten, maar de Italiaanse voetbalfans hebben iets om naar uit te kijken terwijl ze in coronaquarantaine zitten. Voetbalsterren als Mario Balotelli en Andrea Pirlo spelen de komende dagen een toernooi op FIFA 2020 en dat wordt live uitgezonden met commentaar.

  De Italianen zitten al een tijdje in quarantaine en zoeken naar afleiding. Vanaf donderdag kunnen ze op tv weer naar voetbal kijken, al zullen het wel virtuele wedstrijden zijn. De enige regel van het toernooi is: blijf thuis. "Er wordt gestreden op pantoffels", klinkt het.

   

  Grote namen uit het Italiaanse voetbal zoals Mario Balotelli, Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro, Marco Materazzi en Ciro Immobile nemen het tegen elkaar op in FIFA 2020. Zij maken onder elkaar uit wie "quarantainekampioen" wordt. Maandag staat de finale op het programma.

   

  Het virtuele toernooi is een initiatief van het populaire Italiaanse programma Le Iene. Om de beleving nog net iets realistischer te maken, worden de wedstrijden becommentarieerd door Pierluigi Pardo, een van de bekendste commentatoren van Italië.