Topper tussen Juventus en Inter wordt zondag gespeeld, zonder fans

  Romelu Lukaku moet zondag aan de bak tegen Juventus.

  De Italiaanse topper tussen Juventus en Inter, die afgelopen zondag werd uitgesteld door het coronavirus, wordt komende zondag al ingehaald. De wedstrijd wordt wel afgewerkt achter gesloten deuren.

  Niet de wedstrijden van speelronde 27, maar de overgebleven duels van speelronde 26 worden dus komend weekend gespeeld in de Serie A. Zes wedstrijden werden vorig weekend afgelast door het coronavirus en die worden alle dit weekend ingehaald.

   

  Zondag komen Milan-Genoa (om 12u30), Parma-SPAL en Sampdoria-Hellas Verona (beiden om 15u), Udinese-Fiorentina (om 18u) en Juventus-Inter (om 20u45) aan bod. Maandag is het de beurt aan Sassuolo-Brescia (om 18u30).

   

  Verder werden ook drie uitgestelde wedstrijden van de 25e speeldag toegewezen aan een nieuwe datum. Atalanta Bergamo-Sassuolo, Hellas Verona-Cagliari en Torino-Parma staan allemaal op woensdag 18 maart geprogrammeerd. Voor Inter-Sampdoria werd nog geen nieuwe datum gevonden.

   

  De Italiaanse overheid besloot woensdag dat tot tenminste 3 april alle wedstrijden in de Serie A achter gesloten deuren gespeeld moeten worden.