Wilder en Fury boksen net niet op mekaar in tijdens persconferentie

  Deontay Wilder en Tyson Fury beginnen er al aan op de persconferentie.

  Zaterdag is het zover in Las Vegas: de rematch tussen de Brit Tyson Fury en de Amerikaan Deontay Wilder. Enkele dagen voor het felbesproken kamp is het voor beide heren natuurlijk het moment om elkaar op scherp te zetten en de nodige grootspraak boven te halen.  

  Tyson Fury mag van wal steken. "Wilder is heel nerveus. Ik zie zijn trui op en neer gaan omdat zijn hart bijna uit zijn borstkas springt. Hij is doodsbang. Hij weet niet wat hij moet verwachten, maar hij zal knock out geslagen worden. Wilder zal na zijn nederlaag zaterdag komen smeken om een rematch."

   

  Die woorden werden met gelach onthaald door zijn opponent Deontay Wilder. "Het gevecht zal al in de tweede ronde voorbij zijn. Nadat ik je knock-out geslagen heb, moet je stand-up comedian worden. Daar zou je carrière kunnen maken."

   

  En zo ging het nog even voort. Toen ze neus aan neus stonden, konden ze het niet laten om mekaar al wat porren te geven.

  Duwen en trekken op de persconferentie:

  De twee boksers dagen mekaar verbaal uit.

  Deontay Wilder vindt dat Tyson Fury iets te dicht komt.

  En duwt hem weg.

  De entourage en het veiligheidpersoneel haalt de kemphanen uit mekaar.

  Daarna beantwoorden Deontay Wilder en Tyson Fury nog wat vragen.

  Deontay Wilder is komend weekend de titelverdediger bij de zwaargewichten in de WBC-bond. Eind vorig jaar sloeg hij de Cubaan Luis Ortiz knock-out in de 7e ronde. Zijn vorige en enige kamp tegen Tyson "de zigeunerkoning" Fury eindigde onbeslist. Krijgen we zaterdag wel een winnaar?