VIDEO: Damian Lillard gaat door het lint na flater van de refs

  Lillard was furieus na de wedstrijd.

  In de NBA hebben de Utah Jazz na vijf nederlagen nog eens kunnen winnen. De Portland Trail Blazers waren het kind van de rekening in de topper van de speeldag. Achteraf was wel heel wat te doen over de laatste play van de wedstrijd.

  Bij 116-114 in het voordeel van de Jazz eiste Lillard de bal op voor de bezoekers. De spelmaker van de Blazers leek de stand in evenwicht te brengen, maar de refs zagen niet dat Rudy Gobert het shot blokte terwijl de bal al naar beneden ging.

   

  Dat is tegen de regels, maar toch kregen de Blazers de twee punten niet. Geen verlengingen dus en daar was Lillard niet over te spreken. De NBA gaf na de wedstrijd toe dat de refs het niet bij het rechte eind hadden, maar die excuses kwamen te laat voor de sterspeler van de Blazers.

   

  "Wij moeten niets van deze onzin weten", schreef hij op Twitter. "Dit heeft ons de wedstrijd gekost. Ze zijn met drie en zien het nog niet. We zitten in een race voor de play-offplaatsen.  Ik kan dit niet geloven."

  De bewuste fase:

  De reactie van Lillard sprak boekdelen: