Moeskroen excuseert zich voor gedrag van supporters tijdens minuut stilte

  Anderlecht-icoon Rob Rensenbrink overleed op 72-jarige leeftijd.

  Maandag heeft Moeskroen zijn verontschuldigingen aangeboden voor het wangedrag van enkele supporters voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Anderlecht. Enkelingen verstoorden de minuut stilte voor Rob Rensenbrink die onlangs overleed.

  "Dit strookt absoluut niet met de waarden van onze club", zegt Moeskroen. "We nemen hier afstand van en betuigen nogmaals onze innigste deelneming aan de familie en naasten van Rob Rensenbrink."

   

  Anderlecht plande vlak voor de wedstrijd een herdenkingsmoment met verschillende ex-spelers en familieleden. Coryfeeën als Paul Van Himst en Jan Mulder waren aanwezig. Allemaal verzamelden ze zich vlak voor de wedstrijd aan de middenstip, maar enkele bezoekers verstoorden de stilte.

  Ex-ploegmaats en familieleden herdenken Rob Rensenbrink