Club sluit oefenstage in Qatar af met nederlaag tegen efficiënt Ajax

  Ajax scoort snel 2 keer.

  Na de oefenzege tegen PSV heeft Club Brugge geen tweede Nederlandse scalp kunnen veroveren in Qatar. Tegen Ajax stond het na een kwartier al 2-0 in het krijt. Pas in het slot kon 18-jarig talent Thomas Van den Keybus milderen tot 3-1 voor de Belgische competitieleider.

  Club kwam ongelukkig op achterstand langs een owngoal van Kossounou (13'), die een schot van Mazraoui devieerde. Twee minuten later maakte Ziyech er met een winkelhaaktrap 2-0 van. Vlak na de rust rondde Promes een collectieve aanval mooi af: 3-0. In minuut 82 bood Openda Van den Keybus de eerredder aan tegen een efficiënt Ajax. 

  Club rondt morgen zijn stage in Qatar af. Op 19 januari speelt het op Anderlecht.

  Kossounou opende met een owngoal:

  Ziyech verdubbelde heel knap:

  Promes doet er nog een schepje bovenop