"Pidcock lonkt naar Ineos en rijdt volgend jaar Baby Giro en Cape Epic"

  Tom Pidcock is meer dan alleen veldrijder.

  Tom Pidcock is grof wild op de transfermarkt. De veldrijder is ook een uitstekende wegrenner, maar welk team lijft hem in? "Als Brit is Team Ineos zeker een mogelijkheid", zegt zijn begeleider Kurt Bogaerts.

  Op zijn 20e telt Tom Pidcock al 3 wereldtitels: 2 in het veldrijden (bij de junioren en de beloften) en 1 in het tijdrijden (als junior).

  Het Britse toptalent is dus veel meer dan veldrijder alleen. Afgelopen seizoen triomfeerde Pidcock in Parijs-Roubaix voor beloften. Hij veroverde ook voor eigen volk brons op het WK voor beloften op de weg.

   

  De profteams moeten wel in een rijtje staan voor Pidcock. "Tom lonkt naar Ineos", zegt zijn begeleider Kurt Bogaerts. "Maar hij kijkt ook naar andere teams. Als Brit is Ineos zeker een mogelijk team voor Tom."

   

  "Na het cross-seizoen zal Pidcock enkele beloftewedstrijden op de weg rijden zoals de Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en de Baby Giro. Hij zal ook starten in de Tour of Yorkshire."
   

  Pidcock is niet alleen veldrijder en wegrenner, hij is ook mountainbiker. "De Cape Epic en enkele Wereldbekerwedstrijden staan op zijn programma", besluit Bogaerts.