Team World wint All Star Game, maar 8-jarige Sidy is de echte ster

  De 8-jarige Sidy werd verkozen tot MVP

  Team World heeft in Vorst Nationaal Team Belgium geklopt. De spektakelrijke All Star Game eindigde op 111-118. Maar de MVP van de avond was Sidy Angillis, de zoon van basketbalcoach Pascal Angillis. Hij vecht tegen kanker en een deel van de opbrengst van de partij ging dan ook naar de Stichting tegen Kanker.

  Een selectie van buitenlandse spelers uit de Belgische hoogste klasse nam het op tegen een Belgische selectie. De spelers zorgden op het terrein voor het nodige spektakel en ook langs de lijn was er voor de toeschouwers heel wat te beleven.

   

  De Belgen moesten wel het onderspit delven in de galawedstrijd, maar de winnaar was van ondergeschikt belang. Er werd met het All Star Game ook meer dan 6.000 euro ingezameld voor de Stichting tegen Kanker.

   

  Dat goede doel werd niet toevallig gekozen. De coach van Team Belgium was Pascal Angillis. Hij zette onlangs nog een stap opzij bij Charleroi om zijn zoontje te kunnen steunen in zijn strijd tegen kanker. 

   

  Sidy beleefde zelf ook de avond van zijn leven. Hij mocht met de spelers het terrein op en werd zelfs verkozen tot MVP.

  De All Star Game in beeld