Christian Benteke is enkele weken out met spierblessure

  Er was donderdag geen spoor van Christian Benteke in de selectie van Crystal Palace voor de match tegen West Ham. "Benteke heeft een verrekking die hem de komende weken aan de kant houdt. Dit is een grote tegenslag voor ons", verklaarde trainer Roy Hodgson.

  Crystal Palace had Christian Benteke niet nodig om West Ham met 2-1 te kloppen, maar voor de Rode Duivel en zijn club is de blessure een tegenslag. Benteke staat waarschijnlijk enkele weken aan de kant met een spierblessure.

   

  "Na de wedstrijd tegen Newcastle klaagde Christian over een spierblessure", verklaarde trainer Roy Hodgson op Amazon. "We hoopten dat het gewoon vermoeidheid was, maar de scans toonden een verrekking aan, die hem de komende weken aan de kant houdt."

   

  "Dit is een grote tegenslag voor ons, want recent deed hij het in enkele wedstrijden zeer goed. En het aanvalstrio met hem centraal, Jordan Ayew rechts en Wilfried Zaha links zag er goed uit. Dat moesten we vandaag wijzigen, want hij is niet beschikbaar. En dat zal waarschijnlijk het geval zijn voor een tijdje."