Rockets kloppen landskampioen Toronto, Booker scoort 44 punten in zege Suns

  Booker loodste met een 44pt-seizoensbeste de Suns naar de zege tegen de Pelicans.

  Kampioen Toronto heeft voor het eerst sinds maart van dit jaar twee keer op rij verloren in de NBA. De Raptors waren niet opgewassen tegen de Houston Rockets van Harden en Westbrook. In Phoenix loodste Devin Booker met 44 punten de thuisploeg voorbij de New Orleans Pelicans.

  In de Eastern Conference hebben de Toronto Raptors een nederlaag geleden tegen de Houston Rockets. De landskampioen moest het onderspit delven, ondanks 24 punten van Siakam, 20 van VanVleet en 19 van Lowry.

   

  Aan de kant van de Rockets was Russel Westbrook goed voor een triple-double (19-13-11). Voor de Raptors is het de eerste keer sinds maart dat ze twee keer op rij verliezen. De Canadezen staan voorlopig vierde in hetoosten.

   

  In Phoenix was het Devin Booker die zijn ploeg over de streep trok tegen de New Orleans Pelicans. De shooting-guard was goed voor een seizoensbeste van 44 punten. Niemand deed afgelopen nacht beter.

  Booker was de grote man bij de Phoenix Suns:

  Westbrook was opnieuw goed voor een triple-double:

  De "Play of the Day" kwam van Terence Davis:

  De stand in de NBA na donderdagnacht: