Ga naar de inhoud

4 wereldsterren scoren in oefeninterland Argentinië-Uruguay in Israël

Spitsbroers bij Barcelona, maar vanavond even tegenstanders.

Argentinië en Uruguay hebben elkaar in evenwicht gehouden in een vriendschappelijk duel in Tel Aviv. Een late strafschop van Messi behoedde de Argentijnen voor een nederlaag.

Blauw en wit waren de toonaangevende kleuren in deze Match om de Vrede in het nieuwe Bloomfield-stadion van Tel Aviv. Het zijn niet alleen de kleuren van Argentinië en Uruguay, maar ook van gastheer Israël.

 

De voorhoedes van beide teams deden alvast watertanden, met Messi-Dybala-Agüero aan de ene kant en Suarez-Cavani aan de andere kant. 4 van die 5 spelers zouden ook op het scoreblad komen. Argentinië moest tot 2 keer toe een achterstand goedmaken, vlak voor affluiten nog met een penalty van Messi. Zo kreeg deze Match van de Vrede een gepast slotakkoord.

Argentinië-Uruguay 2-2

Doelpunten:

 

34' Cavani 0-1,
63' Agüero 1-1,
68' Suarez 1-2,
90+2' Messi 2-2

 

Opstelling Argentinië:

 

Andrada, Otamendi, Tagliafico, Pezzella, Saravia, Paredes (79' Gonzalez), De Paul (88' Rodriguez), Acuña (68' Dominguez), Messi, Dybala (76' Martinez), Agüero

 

Opstelling Uruguay:

 

Campaña, Caceres, Godin, Coates (17' Gonzalez), Viña, Vecino, Torreira, Lozano (88' Rodriguez), Valverde (75' Bentancur), Suarez, Cavani (56' Laxalt)