T2 José Jeunechamps vindt nieuwe uitdaging bij periodekampioen OHL

  José Jeunechamps was 2,5 jaar actief bij Cercle Brugge.

  José Jeunechamps (52) heeft na zijn vertrek bij Cercle Brugge niet lang moeten zoeken naar een nieuwe uitdaging. Bij eerste periodekampioen OHL wordt hij de rechterhand van hoofdcoach Vincent Euvrard.

  José Jeunechamps was 2,5 jaar actief als assistent-trainer bij Cercle Brugge, maar met de komst van de Duitser Bernd Storck besloot hij andere oorden op te zoeken. Hij belandt nu bij de technische staf van Oud-Heverlee Leuven.

   

  Bij OHL konden ze wel wat ervaring gebruiken na het vertrek van Frank Vercauteren naar Anderlecht. De 52-jarige Jeunechamps, die ook al bij Standard, Metz en Charlton aan de slag was, vult die leemte op. Hij wordt de rechterhand van Euvrard.

   

  “Wij zijn verheugd met José Jeunechamps een echte vakman aan boord te halen", zegt technisch directeur Wim De Corte, die Jeunechamps nog kent van bij Charlton. "Zo versterken we het technisch kader rond hoofdcoach Vincent Euvrard nog verder en dat zal ons helpen onze ambities te realiseren.”