Cercle Brugge haalt Tunesische international voor tussen de palen

  Een nieuwkomer voor Cercle Brugge.

  Cercle Brugge heeft nog een versterking gehaald in de hoop uit de staart van het klassement weg te raken. De vereniging legde doelman Mouez Hassen vast. De Tunesiër zat zonder contract sinds zijn periode in de Ligue 1.

  Guillaume Hubert is op dit moment de eerste doelman van Cercle Brugge. Hij verdrong de AS Monaco-huurling Loïc Badiashile uit de goal. Maar Hubert krijgt nu opnieuw concurrentie van een nieuwe naam: Mouez Hassen.

   

  De 24-jarige Tunesische doelman zat zonder contract sinds hij deze zomer moest vertrekken bij Nice. Hassen speelde in totaal 49 wedstrijden in de Ligue 1 voor Nice maar verdween vorig seizoen helemaal uit beeld. De twaalfvoudige Tunesische international heeft ook een verleden bij Southampton en Châteauroux.

   

  Hij tekende bij Cercle Brugge een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op nog een extra seizoen.