Hazard na eerste maanden: "Naar Real gekomen om CL te winnen"

  Eden Hazard is hongerig naar prijzen bij zijn nieuwe werkgever.

  Eden Hazard heeft van zich laten horen op de mediakanalen van Real Madrid, sinds dit seizoen zijn nieuwe werkgever. De Rode Duivel blikte terug op zijn overstap naar Real en sprak ook zijn ambities voor de toekomst uit.

  Hazard ruilde de voorbije zomer het Londen van Chelsea in voor het Real in Madrid. "Het was altijd mijn droom om voor Real, de beste club ter wereld, te voetballen. Ik ben nu dan ook heel gelukkig. Thibaut Courtois zei me altijd dat Real de beste club was", aldus Hazard. "Ik ben hier om in Bernabeu te spelen en mijn ploegmaats te helpen."

   

  "Ik had voor mezelf al na het WK, in de zomer van 2018, de beslissing genomen om naar Real te komen, maar dat ging niet en ik bleef nog een seizoen bij Chelsea", vertelt de Rode Duivel nog. "De club begreep mijn situatie en liet me nadien gaan. Ik praatte met voorzitter Florentino Pérez en later ook met Luka Modric. Ik voelde toen dat iedereen me bij Real wilde zien."

  1, 2, 3 of 4 bekers pakken dit jaar

  Hazard sprak ook klare taal over zijn ambities. "Ik wil hier alles winnen", klinkt het. 

  "Op het einde van het seizoen moeten we eigenlijk 1, 2, 3 of 4 bekers in de lucht steken. Voor mij blijft de Champions League heel belangrijk. Ik wil het Kampioenenbal winnen. Met Chelsea bereikte ik eens de halve finales, maar Real won de trofee de voorbije jaren vaak, al is dat heel moeilijk omdat veel ploegen op eindwinst azen."

   

  Maar Hazard aast niet alleen op de Champions League. "We gaan ons helemaal geven om de Champions League, Liga en Copa del Rey te winnen", aldus de strijdvaardige 28-jarige Rode Duivel.