• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG moet aanvalsduo Cavani-Mbappé even missen

  Kylian Mbappé

  Kylian Mbappé tast in de match tegen Toulouse naar z'n dij.

  Paris Saint-Germain zal het een tijdje zonder Kylian Mbappé moeten stellen. De 20-jarige topaanvaller heeft een blessure in de linkerdij opgelopen en staat allicht vier weken aan de kant. Ook Edinson Cavani kwam niet ongeschonden uit het duel met Toulouse (4-0).

  Kylian Mbappé bezeerde zich gisteren aan zijn dij, Edinson Cavani aan zijn rechterheup. Het verdict: 4 weken rust voor de Fransman, 3 weken voor de Uruguyaan. Paris Saint-Germain zal de Champions League dus zo goed als zeker zonder het tweetal moeten aansnijden.

   

  Ook Abdou Diallo viel geblesseerd uit. De verdediger liep een oogletsel op, maar uit onderzoek na de partij bleek het niet al te ernstig te zijn.

   

  Lees ook: PSG haalt stevig uit, maar ziet wel Cavani en Mbappé uitvallen