PSG-fans zijn hem spuugzat: "Neymar, hoepel op"

  supporters PSG

  Deze boodschap voor Neymar is duidelijk.

  Het is een publiek geheim dat Neymar jr. Paris Saint-Germain wil verlaten. Voor de fans van de Franse topclub hoeft hij ook niet meer te blijven. Op niet mis te verstane wijze begeleidden ze de Braziliaan gisteren naar de uitgang van het Prinsenpark. 

  Paris Saint-Germain won gisteravond op de eerste speeldag in Frankrijk van Nîmes (3-0). Zonder problemen en zonder Neymar jr. Die heeft het verkorven bij de supporters.

   

  Dat maakte een deel ook duidelijk. Ze hekelden de peperdure Braziliaan met niet mis te verstane leuzes. "Neymar, je bent een hoerenzoon", zongen ze. "Neymar, hoepel op", stond er op een spandoek.

   

  PSG-coach Thomas Tuchel is een andere mening toegedaan. "Als Neymar vertrekt, slaap ik niet meer", stelt de Duitse selectieheer. "Hij is een erg beslissende speler voor ons."

  "PSG vraagt: 140 miljoen + Coutinho"

  Neymar jr. wil opnieuw voor Barcelona voetballen. De Catalaanse grootmacht zou nu op het hoogste niveau onderhandelen met PSG.

   

  De Fransen betaalden twee jaar geleden een recordbedrag van 222 miljoen euro. Nu zou hij kunnen terugkeren voor 140 miljoen euro en zijn landgenoot Coutinho zou in de deal betrokken worden.

   

  In Parijs geeft sportief manager Leonardo toe dat er gesprekken aan de gang zijn. "En die schieten aardig op, maar een akkoord is er nog niet", stelt hij.

   

  Maar Barcelona is niet de enige club die Neymar in zijn team wil. Naar verluidt springt ook aartsrivaal Real Madrid in de dans voor de Braziliaan.