Denis Odoi blijft ook na de degradatie een verdediger van Fulham

    Odoi speelde vorig seizoen tegen Eden Hazard in de Premier League.

    Denis Odoi is aan zijn 4e seizoen als speler van Fulham begonnen. De Belg heeft zijn aflopende contract bij de club uit Londen verlengd. Vorig seizoen speelde hij met Fulham in de Premier League, nu wordt het weer een seizoen in de tweede klasse.

    Het contract van Denis Odoi bij Fulham liep af, maar de 31-jarige Belg heeft nu een nieuwe overeenkomst getekend. De duur van het nieuwe contract is niet bekend. In de zomer van 2016 plukte Fulham Odoi weg bij Lokeren. Intussen zit hij al aan 112 duels bij de Londense club. Hij scoorde 6 keer.

     

    Vorig seizoen was het enige seizoen dat Odoi met Fulham in de Premier League uitkwam. Het degradeerde echter meteen weer naar de Championship, waar het de voorbije twee weken met 3 op 6 aan het seizoen begon.