• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lukaku mist zijn start niet: Hij scoort 4 keer bij debuut in B-team van Inter

  Romelu Lukaku heeft de fans meteen gecharmeerd.

  Romelu Lukaku heeft al heel snel de harten van de Inter-fans veroverd. Bij zijn debuut scoorde hij meteen 4 keer. Lukaku speelde mee in een oefenpartij tegen Virtus Bergamo uit de Serie D. Inter won uiteindelijk met 8-0.

  Gisterenavond was er nog geen plaats voor Romelu Lukaku in het elftal van Inter voor de match tegen Valencia, maar vandaag kreeg de Rode Duivel wel zijn eerste speelminuten. Hij mocht samen met de invallers opdraven tegen Virtus Bergamo, een ploeg uit de vierde klasse.

   

  Lukaku was meteen de grote uitblinker. Hij deed de netten 4 keer trillen. Zo zorgde hij voor de helft van de doelpunten want de partij eindigde uiteindelijk op een overtuigende 8-0. Op 26 augustus begint het echt voor Lukaku. Dan sluit Inter de eerste speeldag in Italië af met een match tegen Lecce.

  Foto's van de eerste match van Lukaku