• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Herstelde Courtois vergezelt Hazard in Real-kern

  Staan Courtois en Hazard vanavond samen aan de aftrap tegen Red Bull Salzburg?

  Thibaut Courtois is volledig hersteld van zijn enkelblessure en zit in de selectie van Real Madrid voor een oefenduel tegen Red Bull Salzburg. Ook Hazard maakt kans om aan te treden tegen het Oostenrijks team. 

  Eind vorige maand raakte bekend dat Thibaut Courtois een tijdje out zou zijn met een verstuiking van zijn linkerenkel. Even leek de Spaanse competitiestart medio augustus in gevaar te komen voor de Rode Duivel, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. 

   

  De Limburger keerde enkele dagen geleden terug op het trainingsveld en zit nu weer in de selectie voor de oefenpartij tegen Red Bull Salzburg. 

   

  Ook Eden Hazard behoort tot de selectie van de Koninklijke. 

  Hazard (0"03) en Courtois (0"45) stappen van het vliegtuig: