Spits gevonden? En plots traint Romelu Lukaku bij... Anderlecht

  Jean Kindermans en Romelu Lukaku.

  Is Romelu Lukaku (26) helemaal niet meer welkom bij Manchester United? De Rode Duivel aast op een transfer, maar een overgang naar Inter of Juventus blijft ergens tussen de Premier League en de Serie A hangen. Intussen is Romelu Lukaku zowaar op Neerpede gespot, waar hij bij zijn ex-club Anderlecht meetrainde. 

  Belgische voetbalfans weten na de transfers van Vincent Kompany en Simon Mignolet tegenwoordig niet meer wat ze wel en niet mogen geloven, maar het beeld van Romelu Lukaku in het trainingsshirt van Anderlecht deed pas echt de wenkbrauwen fronsen.

   

  Lukaku lijkt stilaan persona non grata geworden bij Manchester United, dat nog altijd geen akkoord heeft gevonden met Inter Milaan of Juventus over de Rode Duivel. Lukaku wil zelf weg, maar blijft dus op zijn honger zitten.

   

  Maar Anderlecht-supporters hoeven niet te hopen op een terugkeer van Lukaku naar zijn jeugdliefde, want paars-wit ontkracht met klem de eventuele dromen.

   

  "Romelu heeft vanochtend getraind met de A-kern. Hij was vandaag in België en is hier kind aan huis. Dan is hij altijd welkom", meldt Anderlecht aan onze redactie.

  HLN-journalist Kristof Terreur deelde het beeld op Twitter: