• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van Uytvanck klopt vriendin Minnen in "love game" in Duitsland

  Van Uytvanck en Minnen vormen naast de baan een koppel.

  Alison Van Uytvanck (WTA-65) heeft in een Belgisch onderonsje op het WTA-toernooi in Karlsruhe Greet Minnen (WTA-123) geklopt. Hopelijk zorgt dat niet voor ruzie in het huishouden want de twee vormen naast de baan een koppel. Minnen maakte het haar vriendin wel niet makkelijk want ze boog pas in de 3e set: 6-4, 1-6 en 6-1.

  Het was de eerste onderlinge confrontatie tussen de twee Belgische speelsters op een WTA-toernooi, maar ze kennen elkaar natuurlijk wel door en door. Van Uytvanck en Minnen vormen al enige tijd een koppel. Ze spelen ook samen dubbel in Karlsruhe (125.000 dollar).

   

  Maar alleen Van Uytvanck zal in de 2e ronde nog te zien zijn in het enkelspel. Op het Duitse gravel was ze na 1 uur en 46 minuten te sterk voor haar vriendin. Meteen na de match vielen de twee elkaar aan het net wel al in de armen.  

  Meteen na de match was het al koek en ei tussen de twee